Auto rijden op WayToPlay Ringweg

 29,95

Is jouw kind dol op auto rijden met zijn/haar autootjes? Dan is deze 12-delige beginner-set een uitkomst!

De WayToPlay sets zijn makkelijk mee te nemen en op te bergen. WayToPlay is verkrijgbaar in 3 verschillende sets en geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar!

Lees meer…

1 op voorraad

Auto rijden op de WayToPlay Ringweg

Auto rijden op de eigen ontworpen ringweg kan met deze 12-delige beginner-set van WayToPlay. Gebruik gewoon de oude speelgoedauto’s, motoren of treinen van jouw kind om over de baan te rijden. Hij/zij kan het zelfs als landingsbaan gebruiken voor vliegtuigjes.

De wegdelen zijn overal te gebruiken: op de grond, buiten in de tuin of op het grasveld. Neem het mee naar het strand of laat jouw kind ermee spelen onder de douche. Dus auto rijden kan jouw kind op elke plek, op elk gewenst moment.

Met WayToPlay kan alles! Dankzij het materiaal is het slijtvast, waterproof en onverwoestbaar.

Door de flexibiliteit van het materiaal wordt jouw kind niet beperkt in zijn/haar fantasie. Ook is het een ideale aanvulling op het bestaande speelgoed van jouw kind. Het is makkelijk te gebruiken met eigen autootjes en te combineren met bijvoorbeeld houten treinbanen. Lekker auto rijden met de eigen speelgoed.

Spelen wordt zo nog leuker en leerzaam! Met de WayToPlay Parkeerplaatsen-set (een aanvulling op alle WayToPlay sets en apart verkrijgbaar) kun je auto parkeer spelletjes doen. Of je leert jouw auto rijden waarbij je ook meteen een aantal basis verkeersregels kunt uitleggen. Wat doe je bij een zebrapad als je auto rijdt? Of wat betekenen die driehoeken op de weg (haaientanden)? Wat moet je dan doen?

Omdat het product uit losse wegdelen bestaat, neem je de wegdelen zo mee in jouw koffer op vakantie of gewoon voor een dagje naar het strand samen met wat autootjes. Uren speelplezier gegarandeerd!

Alle WayToPlay sets zijn in combinatie met elkaar te gebruiken. Hoe meer sets, hoe langer de autobaan!

Inhoud

  • 8 bochten;
  • 2 rechte delen;
  • 1 kruising;
  • 1 rotonde.

Kenmerken

  • Leeftijd : 3+ jaar;
  • Materiaal : Rubber;
  • Alle sets van waytoplay passen op elkaar en kun je uitbreiden met extra stukken.

Zie ook de navulset: WayToPlay Parking Limited Edition

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

%d bloggers liken dit: