Auto spellen maken met WayToPlay Snelweg

 57,50

Heb je autootjes, motortjes, of treintjes in huis? Maak dan zelf jouw auto spellen met deze 24-delige flexibele snelweg van WayToPlay!

De WayToPlay sets zijn makkelijk mee te nemen en op te bergen. WayToPlay is verkrijgbaar in 3 verschillende sets en geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar!

Lees meer…

Beschikbaar via nabestelling

Auto spellen duur?

Auto spellen kun je lekker zelf maken met deze uitgebreide WayToPlay 24-delige set. De set bestaat uit 24 wegdelen, die je op allerlei manieren met elkaar kunt combineren.

Heb je autootjes, motortjes, of treintjes in huis? Laat deze dan vanaf nu lekker rijden op deze flexibele snelweg van WayToPlay! Deze snelweg is gemaakt van rubberen puzzelstukken en kun je overal gebruiken, buiten, binnen, op een helling, door de sneeuw. Het maakt allemaal niets uit!

Deze flexibele, rubberen puzzel snelweg van het innovatieve speelgoedmerk WayToPlay kan op verschillende manieren als een puzzel aan elkaar gekoppeld worden. Omdat de baandelen gemaakt zijn van soepel rubber, kunnen ze op verschillende oppervlakken gebruikt worden. Een drempeltje of kiezelsteentje hier of daar is geen probleem! Een helling wordt net zo makkelijk bereden als het vlakke stuk. De baan vormt zich volledig en met gemak naar de ondergrond waar hij op gebouwd wordt.

WayToPlay kan uitstekend gecombineerd worden met ander (bestaand) speelgoed zoals houten blokken, treinbanen of auto’s. Spelen met dit veelzijdige speelgoed prikkelt de fantasie en is leerzaam. Keer op keer kunnen nieuwe auto spellen worden verzonnen, ontworpen en gebouwd. Laat je creativiteit en fantasie volledig gaan. Wat dacht je van een ontwerp waarmee je de basis verkeersregels spelenderwijs kunt uitleggen en leren?

Het product bestaat uit losse onderdelen, dus neem je deze zo mee in jouw koffer op vakantie of voor een dagje naar het strand samen met wat autootjes. Uren speelplezier gegarandeerd!

Je kunt alle WayToPlay sets uitbreiden met extra stukken en zijn de sets in combinatie met elkaar te gebruiken. Hoe meer sets, des te meer baandelen, hoe langer de autobaan!

Inhoud

  • 8 rechte stukken;
  • 12 bochten;
  • 2 rotondes;
  • 2 kruisingen;

Kenmerken

  • Leeftijd : 3+ jaar;
  • Materiaal : Rubber;
  • Alle sets van waytoplay passen op elkaar en kun je uitbreiden met extra stukken.

Zie ook de navulset: WayToPlay Parking Limited Edition

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

%d bloggers liken dit: