Autorace op de WayToPlay Autoweg

 38,95

Een autorace op deze flexibele autobaan is geen enkel probleem! Laat het rubber maar flink scheuren op deze prachtige 16-delige autobaan.

De WayToPlay sets zijn makkelijk mee te nemen en op te bergen. WayToPlay is verkrijgbaar in 3 verschillende sets en geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar!

Lees meer…

2 op voorraad (kan nabesteld worden)

SKU: W2P001-16 Categorie: Tags: , , , , , , ,

Autorace op flexibele en duurzame autobaan

Met deze flexibele autobaan is een drempeltje hier of daar geen enkel probleem! De weg vormt zich naar de ondergrond waar hij op geplaatst wordt. Een autorace op deze autobaan is dan ook gauw een leuke en uitdagende belevenis, met hier en daar een paar hobbels, scherpe bochten en misschien een stijging of daling van de baan.

De WayToPlay flexibele autobaan is met 16 rubberen wegdelen een mooie beginnersset om een eigen autobaan te ontwerpen. Of bouw een eigen racebaan voor de ultieme autorace. Jouw kind kan zijn/haar bestaande autootjes, treintjes, motoren of zelfs vliegtuigjes naar hartelust op deze baan gebruiken. De WayToPlay wegdelen kunnen op elk soort oppervlak worden gebruikt: op de grond, buiten in de tuin, op het grasveld. Het kan zelfs onder de douche worden gebruikt!

Met WayToPlay kan alles! Dankzij het materiaal is het slijtvast, waterproof en duurzaam.

Autorace met een drempelOmdat de wegdelen van een flexibel, maar duurzaam, soort rubber zijn gemaakt wordt jouw kind niet beperkt in zijn/haar fantasie. De wegdelen volgen de vorm van elke ondergrond. Dit is een ideale aanvulling op het bestaande speelgoed van jouw kind. Gebruik het met eigen autootjes of houten treinbanen.

Spelen wordt nu nog leuker, uitdagender en leerzaam! Spelen met dit veelzijdige speelgoed prikkelt namelijk de fantasie en ontwikkelt de creatieve vermogens van jouw kind. Zo kun je bijvoorbeeld spelenderwijs verkeersregels aan jouw kind uitleggen. En misschien ontdek je een verborgen verkeerstalent.

Draagbaar

Omdat het product uit losse onderdelen bestaat, neem je deze zo mee in jouw koffer op vakantie of voor een dagje naar het strand samen met wat autootjes. Een autorace is dan snel opgezet en speelplezier is gegarandeerd!

Inhoud
De autobaan set van Waytoplay bestaat uit:

  • 8 bochten;
  • 6 rechte delen;
  • 1 kruising;
  • 1 rotonde.

Kenmerken

  • Leeftijd : 3+ jaar;
  • Materiaal : Rubber;
  • Alle sets van waytoplay passen op elkaar en kun je uitbreiden met extra stukken.

Zie ook de navulset: WayToPlay Parking Limited Edition

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

%d bloggers liken dit: